Artikelen over: InTolerApp Pro
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe activeer ik de Pro-versie op andere apparaten?

Op hetzelfde besturingssysteem

Om een aankoop te activeren op een ander apparaat met hetzelfde besturingssysteem (Android-aankoop, Android herstellen, enz.), klik je gewoon op “Al een Pro-gebruiker? - Aankoop herstellen”. De app controleert dan of een betaling al is gekoppeld aan je Google-account (voor Android) of je Apple ID (voor iOS). Houd er rekening mee dat je moet zijn ingelogd met hetzelfde account dat je hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Zo ziet de herstelknop eruit:

Voor verschillende besturingssystemen

Helaas is het nog niet mogelijk om de Pro-versie licentie te gebruiken op apparaten met verschillende besturingssystemen. Er wordt aan een oplossing gewerkt en tot die tijd kun je me gewoon je huidige app ID met het apparaat met de licentie en de app ID van je andere/nieuwe apparaat per e-mail of via andere contactopties sturen en zal ik de licentie handmatig overzetten.

U vindt het app ID in elke InToler app onderaan de opties en het begint met QON_. U kunt het eenvoudig opslaan op uw klembord met de knop “Kopiëren”.

Bijgewerkt op: 26/08/2024