Artikelen over: Scanner

Problemen oplossen: Als de camera geen ingrediënten of barcodes kan vastleggen

Scanproblemen met de InTolerApp? Hier zijn oplossingen! 🛠️

Hallo! 👋 Heb je problemen met het scannen van ingrediënten of barcodes met de InTolerApp? Geen zorgen, ik heb hier een aantal handige stappen voor je op een rijtje gezet.

1. installeer de app opnieuw 🔄

Soms helpt een nieuwe start:

Verwijder de app volledig van je apparaat
Herstart je smartphone
Installeer de app opnieuw via de Play Store of App Store
Belangrijk**: Geef de app toestemming om toegang te krijgen tot je camera

2. let op de inhoud 👀

Voor barcode scannen: Plaats de streepjescode in het midden van het afbeeldingsgedeelte
Voor ingrediënten: Zorg ervoor dat de taal van de camera overeenkomt met de taal op de verpakking

3. activeer camera V2 🔍

Als de vorige stappen niet werken, probeer dan het volgende:

Open de InTolerApp instellingen
Scroll helemaal naar beneden
Activeer de optie “Camera V2”
Ga terug naar de scanner

Aantekening: Deze cameraversie bevindt zich nog in de testfase en kan af en toe fouten bevatten.

4. contact in geval van aanhoudende problemen 💬

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact met me op via e-mail, WhatsApp of chat. Vermeld de volgende informatie:

Model mobiele telefoon: bijv. iPhone 15
App versie: bijv. 2.2.0
iOS / Android-versie: bijv. iOS 16.5.2

Ik zal je probleem goed bekijken en samen met jou naar een oplossing zoeken.

Bedankt voor je geduld! Samen zullen we het probleem oplossen. 😊

Vriendelijke groeten
Jonah

Bijgewerkt op: 26/08/2024