Artikelen over: InTolerApp Pro
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe kan ik de Pro-versie annuleren?

Hoe kan ik mijn InTolerApp Pro abonnement opzeggen?

De eenvoudigste manier is rechtstreeks via de Play of App Store.

Voor Android toestellen werkt het als volgt

open de Play Store en klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek
Klik op “Betalingen en abonnementen”.
Klik vervolgens op “Abonnementen”.
Selecteer het InTolerApp Pro abonnement.
klik dan op “Annuleren”.

U kunt ook de instructies van Google hier vinden.

Voor Apple-apparaten werkt het als volgt

open de app “Instellingen”.
tik op je naam.
tik op “Abonnementen”.
Tik op “Abonnement annuleren”. Het kan zijn dat je naar beneden moet scrollen om de knop “Abonnement opzeggen” te vinden. Als er geen annuleringsknop of een vervaldatum in het rood wordt weergegeven, is het abonnement al geannuleerd.

U kunt ook de instructies van Apple hier vinden.

Werkt het nog steeds niet?

Anders klik hier om een e-mail met alle belangrijke informatie naar de app-ontwikkelaar te sturen en het probleem handmatig op te lossen.

Bijgewerkt op: 26/08/2024